INICIO  ANÚNCIATE  SOLICITA PRESUPUESTO
Cinc
Lugares de Interes - Barcelona
Què és CINC?

CINC, Centre Internacional de Negocis de Catalunya, és un espai de treball i trobada dirigit a oferir uns serveis i unes instal·lacions d’alt standing perfectament equipades i preparades per ajudar al desenvolupament de les activitats empresarials d’empreses, i potenciar el seu creixement, a través d'una reducció de costos pel fet de compartir estructures i eliminar els costos d'inversió, finançament i amortització. Simplificant-ho es podria definir com un "hotel d'empreses".

Com funciona?

CINC té com a objectiu principal donar acollida i facilitar la major oferta de serveis personalitzats i de qualitat en la gestió i assessorament empresarial a petites i mitjanes empreses, incloent professionals liberals, a qui ofereix des del lloguer de despatxos i sales completament equipades, amb caràcter puntual o estable, serveis de secretariat i de relacions públiques, fins a l'assessorament empresarial en els diferents àmbits possibles (fiscal, mercantil, jurídic, comptable, laboral i fiscal...) o la domiciliació de societats, oferint també a empreses estrangeres i altres que no tinguin estructura ni física ni humana a Barcelona, la representació corporativa, comercial i de negoci, l'estudi de mercat i el fet d'establir relacions amb futurs col·laboradors, clients o proveïdors, per poder facilitar la consolidació i creixement de negocis entre totes les parts.

Simplement haurà de contractar l’espai i els serveis que precisi pel seu negoci i, al moment, despreocupar-se de la resta de gestions.

Barcelona

L’edifici del Centre de Negocis a BARCELONA està situat al nou cor dels negocis de la cituat: el districte de la innovació 22@Barcelona, la zona de més creixement qualitatiu de la ciutat.. Gaudeix d’una magnífica situació ja que té molt bona comunicació i es troba al costat de la nova seu de la Cambra de Comerç. Amb una imatge moderna i unes instal.lacions vanguardistes en disseny i funcionalitat de més de 7.000 m2, CINC ha esdevingut el Business Center més gran de l’estat amb les millor solucions tècniques i de serveis.

Solicita tu Presupuesto 

 
Solicita presupuesto a:
Ciudad:
Descripción del servicio que necesitas   (no olvides detallar fecha del evento, nº aproximado de asistentes…)

Datos de contacto
Nombre:
Email:
Teléfono:


 
Empresas Destacadas
Espacio Disponible
Espacio Disponible
Contacto
Copyright©2010